VIDEO: Porsche dezvăluie puţin din noul 911

Noua generaţie 911 va debuta la salonul auto de la Frankfurt. Porsche a decis că este momentul să ne ofere câteva imagini cu modelele aflate în testele finale.

Un clip de un minut şi 22 de secunde din care fanii 911 pot descoperi extrem de multe detalii legate de viitorul model. Vor putea fi observate detalii precum redesenarea totală a panourilor interioare ale portierelor şi o poziţionare mult mai ergonomică a comenzilor pentru geamuri. Consola centrală va fi inspirată de cea de la Panamera. Ampatamentul noului model este vizibil mai mare. Noua generaţie promite mai mult spaţiu şi confort.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.