VIDEO Porsche Macan GTS atacă segmentul cu 360 de cai-putere - GALERIE FOTO

Macan GTS poate fi recunoscut de la prima vedere datorită accentelor exterioare negre – vopsea lucioasă în partea superioară şi un finisaj mat în partea inferioară a caroseriei.

VIDEO Porsche Macan GTS atacă segmentul cu 360 de cai-putere - GALERIE FOTO VIDEO Porsche Macan GTS atacă segmentul cu 360 de cai-putere - GALERIE FOTO

Noua versiune GTS a lui Porsche Macan vine hotărât să-şi depăşească predecesorii. Printre îmbunătăţiri putem aminti o putere mai mare (360 CP), un şasiu reproiectat şi frâne mai puternice.  
 
Baza tehnică pentru noua versiune este formată dintr-un motor V6 bi-turbo cu distribuţia variabilă a puterii către toate cele patru roţi. 
 
Noul Porsche are o gardă la sol mai redusă, jante de 20 inchi vopsite negru mat, echipate cu anvelope mixte, un nou sistem de conectivitate şi infotainment PCM, cu ecran de afişare multi-touch, plus alte funcţii extinse care îi asigură un mod de operare mai confortabil.
 
Consumul de carburant anunţat de producător este în felul următor: urban 11.8-11.4; extra-urban 7.8-7.4; mixt: 9.2-8.8.
 
Macan GTS poate fi recunoscut de la prima vedere datorită accentelor exterioare negre – vopsea lucioasă în partea superioară şi un finisaj mat în partea inferioară a caroseriei. Macan GTS este disponibil şi în varianta optională cu faruri LED.
 
Modelul Macan GTS va putea fi comandat în Romania începând de astăzi, la un preţ de pornire de 65.345, fără TVA. 
 
 

 

GALERIE FOTO Cum arată Dacia Duster de aproape 20.000 de euro. Printre opţiuni, tapiţerie de piele

VIDEO Noul BMW Seria 7. Nava-amiral a constructorului bavarez iese pe şosele - GALERIE FOTO

VIDEO Messi face reclamă la cea mai ieftină maşină

Bugatti Veyron vs. Koenigsegg CCXR. Care pe care? (VIDEO)

Atenţie, Tesla! Vine Aston Martin electric de 1000 de cai-putere

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.