VIDEO: Povestea Chargerului pregătit de off-road din filmul Furious 7

Sigur ai văzut minunatul Dodge Charger pregătit pentru off-road din noul film Fast & Furious 7, fiindcă apare în toate trailerele. Ei bine, acum poţi să afli şi povestea din spatele acestei maşini.

VIDEO: Povestea Chargerului pregătit de off-road din filmul Furious 7 VIDEO: Povestea Chargerului pregătit de off-road din filmul Furious 7

Fast & Furious 7 e deja la cinematografele din România. Dacă l-ai văzut, sigur ştii de existenţa unui Dodge Charger pregătit de off-road (şi dacă nu l-ai văzut, sigur ai zărit maşina asta într-un trailer sau în videoclipul despre cascadorii).

E o maşină extraordinară, care ascunde, de fapt, un şasiu de curse sub caroseria familiară de muscle car american. Poţi să afli povestea Chargerului de off-road direct de la creatorul său, în videoclipul de mai jos:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.