VIDEO: Premiul pentru cel mai neîndemânatic şofer din 2014 merge către...

Omul care are nevoie de patru minute pentru a ieşi cu maşina dintr-o parcare în care poţi să întorci camionul. Dumnezeu cu mila!

VIDEO: Premiul pentru cel mai neîndemânatic şofer din 2014 merge către... VIDEO: Premiul pentru cel mai neîndemânatic şofer din 2014 merge către...

Ţie cât timp îţi ia să parchezi o maşină? Dar să ieşi din locul în care ia parcat? Orice ai spune, suntem siguri că răspunsul nu e „vreo cinci minute”. Dar ştii cum se spune: cât trăieşti, înveţi. Desigur, dacă vrei.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.