VIDEO: Prima reclamă pentru noul SRT Viper

SRT Viper, succesorul lui Dodge Viper, a fost prezentat oficial cu mai bine de un an în urmă, însă abia acum a fost publicată prima reclamă pentru noul coupe american.

VIDEO: Prima reclamă pentru noul SRT Viper VIDEO: Prima reclamă pentru noul SRT Viper

SRT Viper a fost prezentat în premieră mondială la Salonul Auto New York din 2012, însă campania de promovare a impresionantului model american a început în forţă abia acum, la mai bine de un an după premieră.

Chiar dacă maşinile americane nu sunt cunoscute cel mai bine pentru fineţea lor, prima reclamă pentru noul SRT Viper pune accentul pe pasiune şi emoţie.

Video:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.