VIDEO: primul contact cu Ford B-Max al unei familii reale

Ford B-Max, micul monovolum care se va produce la Craiova, a primit aprecieri pozitive din partea presei. Ce spun, însă, clienţii reali? Iată primele impresii ale unei mame şi ale copiilor ei la contactul cu B-Max.

Departamentul de marketing Ford Europe s-a gândit să facă un mic test: ce părere are o familie reală despre noul Ford B-Max? Aşa încât au găsit rapid o familie cu mai mulţi copii, pe care i-au lăsat să petreacă mai mult timp cu maşina.

Ce i-a plăcut doamnei? Evident, designul stilat şi trendy al lui Ford B-Max, urmat de ideea uşilor laterale din spate glisante şi acţionate electric - idee apreciată din plin şi de copii. În plus, lipsa montantului central este considerată o idee excelentă, asigurând un acces în şi din maşină mult mai facil decât o făceau până acum maşinile convenţionale.

Dar urmăriţi mai multe detalii în videoclipul următor:

Ford B-Max - impresiile unei familii de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.