VIDEO: Primul Ford Mustang GT pentru SEMA preparat de femei

Să facem cunoştinţă cu una dintre femeile care vor customiza noul Ford Mustang GT pentru marele show american din Las Vegas, SEMA 2012.

Ford, împreună cu organizatorii celui mai mare salon de tuning din SUA, SEMA, au lansat un proiect dedicat femeilor angajate la compania americană, în vederea realizării unui pachet de personalizare pentru noul Mustang GT. Câştigătoarea concursului "SEMA Mustang Build Powered by Women", a fost desemnată Jennifer Seely care lucrează ca designer la Ford şi care a venit cu două propuneri pentru acest proiect. Unul dintre acestea este "Mustang High Gear" care a primit cele mai multe voturi de la public, rezervându-şi astfel locul pe "scena" salonul auto din Las Vegas.

Pentru a realiza pachetul de individualizare, Jennifer s-a inspirat din creaţii vestimentare haute-couture şi bijuterii. De aici se explică nuanţa gri a caroseriei, în contrast cu jantele şi oglinzile cromate.

Vedeţi mai jos ce are de spus câştigătoarea acestui proiect despre creaţia sa.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.