Video | Primul teaser cu viitorul Mercedes-Benz GLE Coupé. Când va fi prezentat SUV-ul german?

Autor: Cristian Agatie 27 aug. 2019 Știri auto
Video | Primul teaser cu viitorul Mercedes-Benz GLE Coupé. Când va fi prezentat SUV-ul german?

Teaserul video lasă să se observe blocurile optice spate, care au acum un design mult mai agresiv faţă de cele ale modelului anterior. În imagini apare şi textul „Date of Birth 28.08.2019”, dată care pare să aibă legătură cu data lansării oficiale a modelului. Dacă acest aspect se confirmă, sunt şanse bune ca GLE Coupé să poată fi admirat în plastic şi tablă la Salonul Auto de la Frankfurt, între 12 şi 22 septembrie.

Viitorul model va prelua caracterisiticile tehnice, dar şi designul interior şi exterior (minus partea din spate) ale modelului de bază GLE, care s-a lansat anul trecut la Paris. În ceea ce priveşte designul lui GLE Coupé, teaserul video lasă să se vadă o siluetă ceva mai rasată decât a modelului anterior, cu o linie de coupé şi mai pronunţată. 

Ca şi în cazul lui GLE, aşteptăm o gamă de motorizări diesel şi pe benzină cu şase cilindri şi puteri cuprinse între 245 CP şi 367 CP. De asemenea, vom avea sisteme de asistenţă actualizate, care vor permite inclusiv rularea în regim semi-autonom în anumite condiţii.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide