Video | Primul teaser cu viitorul Mercedes-Benz GLE Coupé. Când va fi prezentat SUV-ul german?

Mercedes-Benz a postat un teaser video pe pagina sa de Facebook, care oferă câteva detalii despre viitorul GLE Coupé. Dacă luăm în considerare textul care apare în postarea de pe Facebook, sunt şanse bune ca să vedem mâine versiunea finală a lui Mercedes-Benz GLE Coupé.

Video | Primul teaser cu viitorul Mercedes-Benz GLE Coupé. Când va fi prezentat SUV-ul german? Video | Primul teaser cu viitorul Mercedes-Benz GLE Coupé. Când va fi prezentat SUV-ul german?

Teaserul video lasă să se observe blocurile optice spate, care au acum un design mult mai agresiv faţă de cele ale modelului anterior. În imagini apare şi textul „Date of Birth 28.08.2019”, dată care pare să aibă legătură cu data lansării oficiale a modelului. Dacă acest aspect se confirmă, sunt şanse bune ca GLE Coupé să poată fi admirat în plastic şi tablă la Salonul Auto de la Frankfurt, între 12 şi 22 septembrie.

Viitorul model va prelua caracterisiticile tehnice, dar şi designul interior şi exterior (minus partea din spate) ale modelului de bază GLE, care s-a lansat anul trecut la Paris. În ceea ce priveşte designul lui GLE Coupé, teaserul video lasă să se vadă o siluetă ceva mai rasată decât a modelului anterior, cu o linie de coupé şi mai pronunţată. 

Ca şi în cazul lui GLE, aşteptăm o gamă de motorizări diesel şi pe benzină cu şase cilindri şi puteri cuprinse între 245 CP şi 367 CP. De asemenea, vom avea sisteme de asistenţă actualizate, care vor permite inclusiv rularea în regim semi-autonom în anumite condiţii.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.