VIDEO: Primul trailer oficial pentru jocul Forza Motorsport 6

A şasea versiune a simulatorului de curse Forza Motorsport va ajunge în magazine (şi pe net) în luna septembrie 2015. Până atunci, poate o să ne facă aşteptarea mai uşoară acest trailer.

VIDEO: Primul trailer oficial pentru jocul Forza Motorsport 6 VIDEO: Primul trailer oficial pentru jocul Forza Motorsport 6

Forza Motorsport 6, cea mai nouă versiune a simulatorului de curse gândit de Turn 10 Studios, va apărea pe piaţă în 15 septembrie 2015 pentru consola de jocuri Xbox One. Potrivit primului trailer oficial, pe care-l poţi vedea mai jos, noul joc va avea nu mai puţin de 450 de maşini disponibile, precum şi cele mai cunoscute circuite din lumea întreagă. Mai mult, în Forza Motorsport 6 vei putea experimenta cursele desfăşuratea noaptea şi pe ploaie, ceea ce ar trebui să fie interesant.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.