VIDEO: Primul trailer pentru noul joc Gran Turismo 6

Simulatorul auto Gran Turismo are fani în întreaga lume, iar acum, la 15 ani de la lansarea primei versiuni, a venit timpul pentru cea de-a şasea generaţie a jocului să îşi facă simţită prezenţa.

VIDEO: Primul trailer pentru noul joc Gran Turismo 6 VIDEO: Primul trailer pentru noul joc Gran Turismo 6

Jocul Gran Turismo 6 se apropie din ce în ce mai mult de realitate, iar asta o dovedeşte clipul video de mai jos şi cele câteva capturi de ecran prezente în galeria foto.

Partea cea mai bună a jocului, care va fi lansat la sfârşitul lui 2013, este că va fi disponibil pentru actualele console PlayStation3, şi nu va trece către PlayStation4.

Simulatorul are parte de un nou motor grafic care „împinge limitele PS3-ului”, un nou motor de fizică, precum şi noi maşini şi trasee. În total, 1.200 de vehicule şi 33 de locuri distincte vor putea fi explorate de împătimiţii acestui tip de joc. Mai mult, numărul acestora va putea creşte prin intermediul pachetelor descărcabile (DLC).

Video:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.