VIDEO: Prin off-road, cu Bentley şi Rolls-Royce

Fie că este vorba despre deşertul Emiratelor Arabe sau de zonele muntoase din America de Sud, maşinile de top precum Rolls-Royce şi Bentley nu au nici o emoţie când vine vorba să se prafuiască.

Magnaţii care îşi permit cele mai capabile off-roadere ar putea să nu mai aibă răbdare pentru a-şi comanda unul, aşa că pot lua oricând la o tura prin deşert o maşină precum Bentley Continental din vechea generaţie, în versiunea GTC. Ceea ce era cândva destinat plajelor din Miami devine, astfel, un tanc numai bun de mărşaluit cu el prin deşert. Ce-i drept, decapotabila are tracţiune integrală, dar nu acesta este scopul ei.

Nici conaţionalii lui Bentley, britanicii de la Rolls-Royce, nu par să aibă emoţii pentru maşinile lor, atunci când vine vorba de puţin praf. Recent, un Phantom a parcurs un maraton de peste 8.000 km, cu ocazia pătrunderii oficiale a brandului pe piaţa din America de Sud. Astfel, de la peisajele muntoase şi neprimitoare, până la şoselele prăfuite, scăldate de arşiţă, limuzina britanică şi-a îndeplinit misiunea cu brio. Cine spunea ca un Rolls sau un Bentley nu face faţă în off-road?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.