VIDEO PROMOTOR. Cum arată noul showroom şi service BMW de 2 milioane de euro

VIDEO PROMOTOR. Cum arată noul showroom şi service BMW de 2 milioane de euro

Autor: Marius Vişan acum 4 ani Știri

ProMotor

 

Săptămâna trecută Auto Cobălcescu şi-a început activitatea ca reprezentant al mărcii BMW. Noul dealer este amenajat în Bucureşti, în complexul Auto Cobălcescu din Splaiul Unirii 311, şi este deschis în urma unei investiţii de 2 milioane de Euro care asigură respectarea standardelor complete ale mărcii BMW.

Auto Cobalcescu a început activitatea de comercializare automobile în anul 2002, fiind la acea vreme primul dealer bi-marca Dacia si Renault. În 2009 a inaugurat cel mai mare complex auto integrat din Romania, construit pe un teren de 18.000 mp, cu o suprafaţă construita de 26.000 mp, în urma unei investiţii de 22 milioane de Euro , fiind singurul dealer tri-marca (Dacia-Renault-Nissan) din Bucuresti.

În prezent Auto Cobălcescu reprezintă ca dealer integrat mărcile Dacia, Renault, Nissan şi SaangYong şi este reparator autorizat Saab, alaturandu-se marca BMW ca dealer integrat si BMW Premium Selection.

Noul centru vine cu al doilea showroom ca suprafaţă din România şi cu cel mai mare spaţiu indoor de prezentare al automobilelor rulate BMW Premium Selection. În plus noul centru BMW vine cu personal şi spaţiu dedicat pentru service.
 Comentarii
Inchide