VIDEO: Raid de noapte cu Pagani Zonda

Urmăreşte aici un Pagani Zonda Cinque, în timp ce se străduieşte să merite o amendă pentru tulburarea linştii publice, în toiul nopţii.

Chiar dacă începutul acestui filmuleţ este dominat de un Lamborghini Gallardo, regina celor 2 minute şi jumătate de plăcere auditivă este un Pagani Zonda Cinque.

Maşina este forjată pe străzi şi prin pasaj, la miez de noapte, iar singurul lucru mai plăcut decât sunetele pe care le emite este efectul flăcărilor de pe ţeava de eşapament. Audiţie plăcută!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.