VIDEO: Reclamă amuzantă la Fiat 500 în America

Fiat America îşi promovează micuţa citatdină 500, printr-o nouă reclamă, intitulată ”Baby”, care pune accentul pe umorul italienesc.

Spotul video care nu durează decât 30 secunde îi prezintă pe doi tineri şi un copil într-un Fiat 500 roşu, grăbindu-se să ajungă la o petrecere. Un Imperial din 1967 îi încetineşte însă, iar în acel moment micuţul de pe bancheta din spate i se adresează celui din maşina alăturată în limba italiană, gesticulând cu degetele: "che cosa guardi?" (la ce te uiţi?).

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.