VIDEO: Reclama care te va face să nu mai foloseşti telefonul în timp ce conduci

Când eşti la volan, nu prea ai ce să cauţi cu telefonul mobil în mână, decât dacă foloseşti un sistem hands-free. Mai mult decât atât, dacă te încumeţi să trimiţi SMS-uri în timp ce conduci, s-ar putea să îţi semnezi singur certificatul de deces. Adică aşa ca fata din clipul de mai jos.

VIDEO: Reclama care te va face să nu mai foloseşti telefonul în timp ce conduci VIDEO: Reclama care te va face să nu mai foloseşti telefonul în timp ce conduci

E ilegal să vorbeşti la telefonul mobil în timp ce conduci, asta e clar. Singura scăpare e folosirea unui sistem hands-free, care scade destul de mult riscurile. De asemenea, dacă te simţi în putere şi crezi că e OK să trimiţi SMS-uri când eşti la volan, s-ar putea să te trezeşti în altă maşină, una care se cheamă ambulanţă.

Reclama de mai jos, creată de Administraţia naţională pentru siguranţa traficului rutier din Statele Unite ale Americii, îţi arată verde-n faţă care e riscul folosirii mobilului în timpul condusului. Durează doar 30 de secunde, dar s-ar putea să îţi schimbe obiceiurile pentru totdeauna.

Comentezi? Scrie mai jos opinia ta!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.