VIDEO: Reclamă Citroen C5

Mitul maşinii germane pare să reziste şi în Europa de Vest, acolo unde Citroen îşi promovează noul C5 punând accent pe caracterul său apropiat de cel al maşinilor germane.

Producătorul francez are mari planuri cu noul C5 (mai multe detalii aici), feedbackul primit în urma prezentării oficiale fiind foarte bun, mai ales la partea estetică. Un aspect important în succesul viitorului model îl va juca însă preţul la care va fi livrat, ce se aşteaptă să fie mai apropiat de cel al concurenţei germane cu care noul model vrea să se asemene tot mai mult.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.