VIDEO: Reclamă la Acura NSX, cu Jay Leno şi Jerry Seinfeld

Cei doi comici americani se duelează pentru viitoare generaţie de Acura NSX, în reclama pentru Super Bowl. Vezi cine a rămas cu maşina.

Viitoarea generaţie a celebrei Acura NSX (cunoscută şi ca Honda NSX) este relativ aproape de momentul lansării oficiale, iar pauzele publicitare de la Super Bowl par momentul ideal pentru o reclamă a supercarului.

În spotul de mai jos, îl putem vedea pe celebrul Jerry Seinfeld, încercând să-l mituiască pe primul proprietar de NSX. După ce cu greu reuşeşte să-i intre pe sub piele, iar soarta NSX-ului pare hotărâtă, actorul are parte de o surpriză. Jay Leno apare de nicăieri şi are îndemână momeala perfectă pentru clientul anonim.

Totuşi, noua generaţie de Acura NSX nu va sosi pe piaţă mai devreme de 2015, timp în care conceptul prezentat în reclamă va avea destul timp pentru modificările necesare unei utilizări în lumea reală. Oare care dintre cei doi comici va pune mâna cu adevărat pe primul NSX, în 2015?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.