VIDEO: Reclamă la BMW X6M, preparat de Vorsteiner

Tunerul american tocmai a prezentat un clip publicitar adresat celor pentru care un BMW X6M de serie nu este îndeajuns de atrăgător.

BMW X6M, cu toţi cei 555 CP produşi de motorul său V8, s-ar putea dovedi insuficient de atractiv pentru unii. Tunerul american Vorsteniner (în ciuda numelui şi a logo-ului, de profundă inspiraţie germanică, sediul companiei este în California) ne prezintă clipul publicitar al propriei lor versiuni de SUV sportiv.

Chiar dacă sub capotă nu s-a petrecut nimic special, exteriorul a primit o serie de modificări radicale, pornind de la roşul aprins al caroseriei şi continuând cu kit-ul de senzaţie. Bara de protecţie frontală a primit un splitter din fibră de carbon, material la care au fost asortaţi şi tradiţionalii "rinichi" tipici BMW.

Lateralul este dominat de jantele cu dimensiunea de 22 inchi, iar geamurile fumurii nu puteau lipsi de pe un SUV BMW de performanţă. Posteriorul a primit un difuzor de aer, construit şi el din carbon, iar evacuarea cvadruplă este şi ea nouă. Hayonul a primit un eleron mic, dar de mare efect, iar bagheta mediană din blocurile optice este a fost şi ea adaptată specificului proiectului celor de la Vorsteiner.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.