VIDEO: Reclama la noua Honda HR-V ne aduce aminte că japonezii ştiu să facă maşini faine

Japonezii de la Honda au făcut o reclamă pentru noul lor crossover HR-V, în care ne arată că până şi o banală maşină de oraş are în spate experienţa dobândită de la cele mai faine modele ale mărcii.

VIDEO: Reclama la noua Honda HR-V ne aduce aminte că japonezii ştiu să facă maşini faine VIDEO: Reclama la noua Honda HR-V ne aduce aminte că japonezii ştiu să facă maşini faine

În cazul în care nu ştiai, Honda a intrat în segmentul crossoverelor subcompacte cu noul HR-V. Şi nu, nu e modelul pătrăţos la care lumea s-a uitat cu priviri lungi în anii 2000, ci un rival pentru maşini de oraş ca Opel Mokka, Citroen C4 Cactus şi Nissan Juke.

Este un segment care a crescut foarte mult în vânzări în anul trecut, aşa că era normal ca majoritatea producătorilor să îşi îndrepte atenţia în această direcţie. În ceea ce priveşte Honda, japonezii s-au gândit că ar fi bine să îşi promoveze noul crossover cu un spot publicitar în care invocă istoria bogată a mărcii nipone. Nouă ne place. Voi ce ziceţi?

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.