VIDEO: „Reclama” la presupusa maşină Apple este mi-nu-na-tă

Nu ştie nimeni încă dacă gigantul IT american Apple o să facă sau nu o maşină. Dar măcar putem să râdem de aşa-zisa reclamă pentru ea.

VIDEO: „Reclama” la presupusa maşină Apple este mi-nu-na-tă VIDEO: „Reclama” la presupusa maşină Apple este mi-nu-na-tă

Nu avem nimic cu Apple, însă videoclipul de mai jos - care nu e altceva decât o parodie - subliniază foarte bine încrederea (meritată sau nu) cu care compania americană îşi vinde produsele de obicei. În cazul acesta, este vorba despre o aşa-zisă reclamă la Apple Titan, maşina pe care firma mărului muşcat o va face (sau nu) în viitorul apropiat.

Aruncă o privire şi spune-ne ce părere ai.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.