VIDEO: Reclamă nouă la Fiat 500, cu Jennifer Lopez

După ce l-a introdus pe micuţul Fiat pe piaţa americană, Jeniffer Lopez anunţă ediţia specială 500 by Gucci, adresată exclusiv femeilor.

Fiat 500 poate fi o maşină feminină, dar asta nu înseamnă că în gama producătorului italian nu este loc şi pentru încercări şi mai substanţiale de a sensibiliza sexul frumos. După ce s-a făcut cunoscut peste Ocean datorită reclamei în care apărea Jennifer Lopez, micuţul Fiat vine cu o completare

500 by Gucci este subiectul principal al reclamei de mai jos. O ediţie specială, care amplifică nivelul de şarm şi atractivitate al lui Fiat 500, pentru ca doamnele şi domnişoarele să fie şi mai atrase de maşină. Iar dacă reţeta iniţială s-a dovedit eficace, şi în acest spot o vom vedea tot pe Jennifer Lopez, vorbind despre cât de complicat este să fii elegant. O credem pe cuvânt.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.