VIDEO: Reclama pentru Cadillac ATS, la Super Bowl

Modelul prin care americanii dau replica în clasa medie premium ne este prezentat în timpul testelor dure de pe “Iadul verde”.

Este de notorietate atenţia pe care producătorii auto o acordă prestigioasei competiţii sportive americane Super Bowl, iar dovada cea mai bună în acest sens este reprezentată de reclamele realizate special cu această ocazie.

Cadillac nu putea rata ocazia de a-şi prezenta replica îndreptată împotriva unor modele precum BMW Seria 3 sau Mercedes C Class, sub forma noului reprezentat din clasa medie premium, sedanul ATS.

În spotul americanilor, putem vedea maşina dezlănţuindu-se pe circuitul de la Nurburgring din Germania, cunoscut printre pasionaţi drept "Iadul verde". Este clară aluzia la concurenţă, dar rămâne de văzut în ce măsură este aceasta îndreptăţită.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.