Video - Reclamă Renault

Renault duce de la începutul acordării celor 5 stele la testele EuroNCAP o campanie intensă de promovare a produselor sale punând accent pe siguranţa oferită de acestea.

Video - Reclamă Renault Video - Reclamă Renault
Clipul video face parte din seria cunoscută de publicitate prin compararea adversarilor, din care a facut parte şi unul ce a rulat pe ecranele din România, pe care îl puteţi revedea şi mai jos. Daca acesta din urmă facea o analogie între specialităţile gastronomice ale fiecărui popor, noul clip se bazează direct pe relaţiile inter-umane:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.