Video – reclamă Renault Megane RS R26

Câştigător a numeroase teste comparative, unul din cele mai bune modele create de cei de la Renault Sport beneficiază de un clip de promovare pe măsură.

Modelul a fost creat pentru a celebra câştigarea titlurilor în Formula 1 în anull 2006, R26 fiind indicativul monopostului câştigător din acel an. Dotat cu un motor de 2,0 litri turbo ce dezvoltă 230 CP şi este cuplat la o cutie de viteze automată cu şase trepte şi la un diferenţial cu alunecare limitată, Megane R26 este disponibil şi în România de la un preţ de 22.400 de euro cu toate taxele.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.