VIDEO: Reclamele BMW de la SuperBowl 2012

Spoturile publicitare ale bavarezilor pun accent pe arsenalul high-tech al noului BMW Seria 3, într-o manieră care stârneşte zâmbete.

BMW a folosit o strategie foarte inspirată pentru spoturile sale de la SuperBowl 2012. Deşi nu renunţă la sloganul "The ultimate driving machine", bavarezii scot în evidenţă dotările de care se pot bucura nu doar şoferii noului BMW Seria 3 , dar şi pasagerii.

Astfel, pe parcursul clipurilor publicitare scurte, putem vedea cum funcţionează sistemul BMW Connected Drive, atunci când citeşte email-urile sau care sunt beneficiile unor dotări precum volanul încălzit, scaunele reglabile cu memorie, camerele video laterale sau senzorul exterior pentru deschiderea portbagajului.

Urmăreşte toată campania, în galeria video!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.