VIDEO: record pe zăpadă. În WRC, nu la Soci...

În toiul Olimpiadei de la Soci 2014, venim şi noi cu vestea unui record mondial. Dar nu la schi sau bob sau patinaj artistic. Nicidecum. E vorba de o maşină de curse care... Dar mai bine pregătiţi-vă pentru un video inedit în care veţi afla (şi) despre ce record este vorba.

World Rally Championship este, fără discuţie, cea mai spectaculoasă competiţie auto de anvergură de pe mapamond. Maşinile aleargă cu viteze ameţitoare pe drumuri pe care, în mod normal, n-ai crede că e posibil acest lucru. Dar maşinile din WRC mai şi... zboară. Iar când maşinile nu zboară în copaci sau în râpe, salturile devin memorabile.

Este şi cazul rampei de la Colin's Crest, din Raliul Suediei, unde Sebastien Ogier a reuşit să bată un record deţinut de Ken Block: e vorba despre cea mai lungă săritură, maşina VW Polo WRC a lui Ogier zburând 41 de metri. Ceea ce înseamnă cu 4 metri mai mult decât a reuşit Ken Block cu doi ani înainte pe maşina sa Ford Fiesta WRC.

Ok, v-aţi dat seama deja că nu e vorba de o performanţă ieşită din comun, însă modul în care este prezentată merită toată atenţia - URMĂRIŢI VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.