VIDEO: Regretăm prea târziu că am condus cu viteză

Perioada verii se traduce, pentru foarte multe familii, printr-un singur cuvânt: vacanţă. Iar atunci când pleci la drum în vacanţă, ai uneori tendinţa să apeşi prea tare pe pedala de acceleraţie, deşi nu ar fi nevoie să faci asta neapărat. Poţi să ajungi şi mai târziu, atâta vreme cât ajungi într-o bucată la destinaţie.

VIDEO: Regretăm prea târziu că am condus cu viteză VIDEO: Regretăm prea târziu că am condus cu viteză

Perioada verii este sinonimă cu perioada vacanţelor pentru foarte mulţi dintre noi, ceea ce înseamnă că drumurile către munte şi mare vor fi mai aglomerate decât de obicei. Iar drumuri aglomerate înseamnă o viteză de rulare mai mică. Cel puţin aşa ar fi normal, însă, aşa cum ştii şi tu, există suficienţi şoferi care aleg să se bată cu legile fizicii în încercarea de a ajunge mai repede la destinaţie.

Din păcate pentru ei, s-ar putea să piardă această luptă, mai devreme sau mai târziu, aşa cum se explică şi în videoclipul de mai jos, realizat de departamentul de siguranţă rutieră din cadrul guvernului francez. Iar tema este foarte simplă şi elocventă: regretăm că am condus cu viteză atunci când deja e prea târziu. Aşa că încearcă, te rog, să nu faci parte din statisticile îngrijorătoare referitoare la siguranţa rutieră din România, fiindcă fetiţa din videoclip ar putea fi chiar copilul tău.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.