VIDEO: Renault Sandero RS se dezlănţuie pe circuit

Renault pune sare pe rană şi ne mai arată un videoclip cu noul Sandero RS. De data aceasta, micul hot hatch merge pe circuit cu doi fani Renault.

VIDEO: Renault Sandero RS se dezlănţuie pe circuit VIDEO: Renault Sandero RS se dezlănţuie pe circuit

Ştim deja că Renault Sandero RS există, dar tot nu ştim ce motor va avea sub capotă. Unii spun că ar fi un propulsor turbo de 1,2 litri, alţii merg pe ideea unei unităţi de 2,0 litri, aspirată natural. Partea proastă e că videoclipul de mai jos, publicat de Renault, nu ne luminează absolut deloc în această privinţă. În schimb, ne arată că un Sandero RS pregătit pentru circuit e capabil să atingă 190 km/h, ceea ce nu e rău deloc.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.