Video - Rolls Royce antiglonţ

Pe lângă luxul desăvârşit al unui Rolls Royce Phantom, blindajul este un element esenţial atunci când maşina este vândută unor clienţi speciali cu nevoi speciale. Filmul este demonstraţia reală a durabilităţii şi nivelului de securitate a unui Rolls Royce blindat.

Video - Rolls Royce antiglonţ Video - Rolls Royce antiglonţ

În clip este prezentat un Rolls Royce Phantom supus la chinui îngrozitoare, ciuruit de gloanţe şi încercat de expozia bombelor. Aceste încercări sunt mai mult decât necesre pentru a asigura securitatea ocupanţilor.
De cele mai multe ori, o maşină blindată oferă câteva secunde de invulnerabilitate, suficiente să scape din incident.Ballistic Car Proof - video powered by Metacafe

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.