VIDEO: Simfonie cu femei superbe, în Audi şi BMW

Rieger Tuning ne prezintă un filmuleţ în care putem vedea ce rezultă din combinarea celor mai frumoase femei, cu sunetul inconfundabil al motoarelor V8, totul fiind acompaniat de o orchestră.

Dacă v-aţi întrebat vreodată ce ar rezulta din combinarea muzicii clasice cu urletele puternice ale motoarelor V8 germane, va spunem că asta nu e totul. Rămâne un element lipsă, pentru a întregi acest peisaj.

Rieger Tuning ne arată că mai este nevoie şi de ceva femei frumoase, pentru ca peisajul să fie complet. Aşadar, să admirăm urmăririea dintre BMW-ul M3 şi Audi-ul RS5, care se termină cu intâlnirea cu un Audi R8, însoţit şi el de o prezenţă feminină.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.