VIDEO: Skoda Fabia Super 2000

Au apărut noi filmări cu Skoda Fabia Super 2000 în acţiune, pe circuit. Imaginile demonstrează că noua clasă va fi deosebit de competitivă.

UPDATE:

Din noile filmări se observă mult mai bine modificările aduse maşinii de competiţie: caroserie lăţită corespunzător, ecartament foarte mare, gardă la sol redusă, jante racing şi roll-cage interior. După cum accelerează şi se manevrează Skoda din imagini, este clar că cehii au planuri mari - din nefericire, acest lucru ne reaminteşte de faptul că proiectul Dacia Logan S2000 a fost stopat deocamdată.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++
VIDEO: Skoda Fabia Super 2000
Modelul de curse realizat pe caroseria celei de a doua generaţii Fabia întruneşte reglementările FIA pentru grupa S2000, fiind dotat cu un motor de doi litri aspirat, cu patru cilindri, o transmisie cu şase trepte secvenţială şi sistem de tracţiune integrală cu trei diferenţiale mecanice.

Dr. Eckhard Scholz, Mebru BOD responsabil pentru dezvoltarea tehnologică a declarat : "Suntem bucuroşi că am început să testăm noua Fabia Super 2000. Anul acesta avem de gând să optimizăm şi să certificăm modelul astfel încât să poată fi folosit atât la nivel naţional cât şi internaţional. Când mai exact va fi modelul gata de curse depinde de progresul obţinut, de relevanţa rezultatelor şi de certificarea finală. Noi plănuim să oferim modelul şi echipelor private, pe baza unui parteneriat cu importatorii noştri din fiecare ţară."
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.