VIDEO: Smart Forfour, transformat într-un trenuleţ personal: Forrail

Noul Smart Forfour e o maşină interesantă, dar nu ne-am gândit niciodată că ar putea fi folosită ca tren. Ei bine, oficialii companiei controlate de Daimler au altă părere, se pare.

Smart Forrail este unul dintre cele mai mici trenuri din istorie, însă nu te gândi că vei putea să îţi cumperi un bilet pentru el prea curând, fiindcă nu va fi posibil. Bazat pe noul Smart Forfour, trenuleţul cu patru uşi construit de Daimler a fost modificat pentru a rula pe şine de tren în Marea Britanie, cu un singur scop: publicitate pentru mica maşină de oraş.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.