VIDEO: smart ForTwo versus Ford Mustang pe pista de drag. Da, exact!

Probabil că ultima maşină la care te-ai gândi atunci când ai vedea o pistă de drag ar fi o buburuză smart ForTwo. Însă există, se pare, proprietari care l-au modificat fix cu gândul ăsta în minte.

VIDEO: smart ForTwo versus Ford Mustang pe pista de drag. Da, exact! VIDEO: smart ForTwo versus Ford Mustang pe pista de drag. Da, exact!

Clipul acesta ne aduce aminte de „răfuiala” dintre un Trabant şi un Nissan GT-R, un drag în care bătrânul neamţ, animat de o minunăţie turbo, îi dă o lecţie niponului greu de uitat. 

Aici, lucrurile stau un pic diferit: avem două maşini contemporane, al căror scop în viaţă diferă în mod radical. smart ForTwo este buburuza cu care să te strecori prin oraş, iar Ford Mustang este un muscle car numai bun de pus pe perete. Ca poster, evident. 

Nu vreau să te induc în eroare, aşa că am să-ţi spun de pe acum: smart-ul nu iese câştigător. Însă pierde la limită. Iar efortul (şi wheelie-ul) de la început sunt demne de revăzut de câteva ori la rând. 

În compartimentul motor al acestui smart este dispus un motor de 1,5 litri, supraalimentat, preluat de la o Toyota Paseo. Aşa se explică tot ce tocmai ai văzut mai sus. Mai multe explicaţii (şi imagini) găseşti în clipul de mai jos.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.