VIDEO: Şofer de România - melodia care îi ironizează pe şoferii români

Versurile sunt cam aşa: „mi-am luat/BMW din '94/şi l-am tunat”. Nu o să spunem mai multe, fiindcă am strica toată surpriza.

VIDEO: Şofer de România - melodia care îi ironizează pe şoferii români VIDEO: Şofer de România - melodia care îi ironizează pe şoferii români

 

 


Băieţii şi fetele care dau viaţă canalului de YouTube Noaptea Târziu au creat o parodie a melodiei „Royals” cântată de Lorde. Doar că nu e o traducere, ci o adaptare cât se poate de românească. Şi descrie în detaliu (şi cu umor) şoferii pe care i-am întâlnit cu toţii cel puţin o dată în trafic.

VIDEO:


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.