VIDEO: şofer neatent, la un pas de a produce victime nevinovate!

Din fericire, următorul video nu are un deznodământ fatal. Altfel am fi vorbit despre neglijenţă criminală.

Indiferent că eşti şofer sau pieton, în condiţiile de azi, când sunt atât de mulţi şoferi inconştienţi, neatenţi sau pur şi simplu idioţi, trebuie să fii cu ochii în patru pe şosea.

Este simplu de observat în imaginile următoare cine e şoferul vinovat şi ce eroare a comis. Pe de altă parte, de reţinut că reacţiile pietonilor nu sunt întotdeauna cele scontate - cel mai bun exemplu: una dintre fete o rupe la fugă, cealaltă se blochează şi rămâne pe loc, în calea maşinilor...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.