VIDEO – Şoferul care a omorât cinci oameni în staţia de autobuz consumase droguri

Autor: ProMotor 05 apr. 2016 Știri auto
VIDEO – Şoferul care a omorât cinci oameni în staţia de autobuz consumase droguri

 


Testele efectuate în Spitalul de Urgenţă Brăila în cazul şoferului care a lovit mortal cinci oameni în staţia de autobuz au ieşit pozitive pentru cannabis, amfetamine şi benzodiazepine, rezultatele fiind trimise la Institutul de Medicină Legală din Bucureşti, transmite corespondentul MEDIAFAX

„I s-a făcut testarea calitativă din salivă şi urină pentru grupurile principale de substanţe droguri. La testarea calitativă din urină a testat pozitiv la cannabis, amfetamine, benzodiazepine. (…) El e în evidenţa Unităţii de Primiri Urgenţe Brăila cu o prezentare în cursul anului trecut cu criză comiţială, adică o criză de epilepsie. E cunoscut cu acest trecut de crize convulsive.”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Mihail Iugulescu, directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila.

Rezultatele testelor au fost trimise către Institutul de Medicină Legală din Bucureşti.

„I s-a recoltat sânge şi urină care vor fi trimise către laboratorul de toxicologie, la Institutul de Medicină Legală din Bucureşti. Acesta va confirma dacă existau sau nu aceste substanţe.”, a mai declarat, pentru MEDIAFAX, Mihail Iugulescu, directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila.

Cinci persoane care aşteptau într-o staţie de autobuz din municipiul Brăila au murit, luni dimineaţă, lovite de o maşină al cărei şofer a pierdut controlul asupra volanului, alte două persoane, printre care şi conducătorul auto, fiind rănite.

Purtătorul de cuvânt al ISU Brăilă, Ştefan Stoica, a declarat corespondentului MEDIAFAX că mai multe persoane aşteptau, luni dimineaţă, autobuzul în staţia de pe Şoseaua Râmnicu Sărat din municipiul Brăila, moment în care un autoturism a lovit grupul de oameni.

Cinci dintre persoanele lovite au murit, iar alta a fost rănită. De asemenea, şoferul maşinii, un bărbat de circa 27 de ani, a rămas încarcerat. Acesta a fost descarcerat de serviciile de intervenţie şi transportat la spital.

Poliţia Brăila cercetează acest caz.

 


 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide