VIDEO - Şoferul care a omorât cinci oameni în staţia de autobuz consumase droguri

Testele efectuate în Spitalul de Urgenţă Brăila în cazul şoferului care a lovit mortal cinci oameni în staţia de autobuz au ieşit pozitive pentru cannabis, amfetamine şi benzodiazepine, rezultatele fiind trimise la Institutul de Medicină Legală din Bucureşti, transmite corespondentul MEDIAFAX

VIDEO - Şoferul care a omorât cinci oameni în staţia de autobuz consumase droguri VIDEO - Şoferul care a omorât cinci oameni în staţia de autobuz consumase droguri

 


Testele efectuate în Spitalul de Urgenţă Brăila în cazul şoferului care a lovit mortal cinci oameni în staţia de autobuz au ieşit pozitive pentru cannabis, amfetamine şi benzodiazepine, rezultatele fiind trimise la Institutul de Medicină Legală din Bucureşti, transmite corespondentul MEDIAFAX

"I s-a făcut testarea calitativă din salivă şi urină pentru grupurile principale de substanţe droguri. La testarea calitativă din urină a testat pozitiv la cannabis, amfetamine, benzodiazepine. (...) El e în evidenţa Unităţii de Primiri Urgenţe Brăila cu o prezentare în cursul anului trecut cu criză comiţială, adică o criză de epilepsie. E cunoscut cu acest trecut de crize convulsive.", a declarat, pentru MEDIAFAX, Mihail Iugulescu, directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila.

Rezultatele testelor au fost trimise către Institutul de Medicină Legală din Bucureşti.

"I s-a recoltat sânge şi urină care vor fi trimise către laboratorul de toxicologie, la Institutul de Medicină Legală din Bucureşti. Acesta va confirma dacă existau sau nu aceste substanţe.", a mai declarat, pentru MEDIAFAX, Mihail Iugulescu, directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila.

Cinci persoane care aşteptau într-o staţie de autobuz din municipiul Brăila au murit, luni dimineaţă, lovite de o maşină al cărei şofer a pierdut controlul asupra volanului, alte două persoane, printre care şi conducătorul auto, fiind rănite.

Purtătorul de cuvânt al ISU Brăilă, Ştefan Stoica, a declarat corespondentului MEDIAFAX că mai multe persoane aşteptau, luni dimineaţă, autobuzul în staţia de pe Şoseaua Râmnicu Sărat din municipiul Brăila, moment în care un autoturism a lovit grupul de oameni.

Cinci dintre persoanele lovite au murit, iar alta a fost rănită. De asemenea, şoferul maşinii, un bărbat de circa 27 de ani, a rămas încarcerat. Acesta a fost descarcerat de serviciile de intervenţie şi transportat la spital.

Poliţia Brăila cercetează acest caz.

 


 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.