VIDEO - Şoferului unui Audi Q7 a pierdut controlul volanului şi a lovit 11 maşini, printre care McLaren, Bentley şi Porsche

Şoferul unui Audi Q7 a făcut prăpăd pe străzile Londrei, după ce a lovit 11 maşini şi a provocat daune de 500.000 de lire sterline.

VIDEO - Şoferului unui Audi Q7 a pierdut controlul volanului şi a lovit 11 maşini, printre care McLaren, Bentley şi Porsche VIDEO - Şoferului unui Audi Q7 a pierdut controlul volanului şi a lovit 11 maşini, printre care McLaren, Bentley şi Porsche

Şoferul unui Audi Q7 a făcut prăpăd pe străzile Londrei, după ce a lovit 11 maşini şi a provocat daune de 500.000 de lire sterline.

Coliziunea a fost filmată de o cameră de supraveghere, iar clipul video suprinde momentul în care şoferul loveşte maşinile, printre care un model McLaren de 300.000 de lire, un Porsche Cayenne de 100.000 de lire şi un Bentley Bentayga de 200.000 de lire.

În total, a cauzat daune de 500.000 de lire maşinilor care valorează în total peste 1 milion de lire, trei modele fiind distruse în totalitate. Şoferul modelului Audi Q7 era urmărit de un Porsche cu câteva momente înainte să piardă controlul şi să se răstroarne. Bărbatul aflat la volan şi pasagerul au fost transportaţi la spital, însă rănile suferite nu le pun viaţa în pericol.

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.