Video spion cu noul Porsche Macan

Viitorul SUV compact al celor de la Porsche, denumit Macan, se arată din ce în ce mai puţin camuflat pe şoselele din Europa - iată un video spion cu noul model.

Video spion cu noul Porsche Macan Video spion cu noul Porsche Macan

Se pare că noul SUV compact al constructorului din Stuttgart se pregăteşte pentru a intra în producţia de serie, plănuită pentru 2013. Acesta ar putea fi un rival de temut pentru BMW X3 şi Mercedes-Benz GLK, ţinând cont că va avea aceeaşi postură atletică ca a fratelui său mai mare, Cayenne. 

Porsche Macan va împărţi aceeaşi platformă tehnică cu noua generaţie Audi Q5, însă oficialii companiei susţin că va suferi destul de multe modificări sub caroserie, începând de la suspensii şi până la motorizări şi sistemul de tracţiune integrală.

De curând, pe internet a apărut un video spion cu noul SUV compact de la Porsche, camuflat foarte puţin, fiind surprins în timpul unor teste pe o şosea din Europa. Aşadar, haideţi să-l urmărim!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.