VIDEO: Sprint 0-198 km/h cu Mercedes-Benz GLA

Mercedes-Benz GLA este cel mai mic crossover al producătorului german cu stea în frunte. Este, în esenţă, un A-Class mai înalt. Dar asta nu înseamnă neapărat că e încet. Ai mai jos un videoclip cu un sprint de la zero până la 198 km/h.

VIDEO: Sprint 0-198 km/h cu Mercedes-Benz GLA VIDEO: Sprint 0-198 km/h cu Mercedes-Benz GLA

Multă lume spune despre Mercedes-Benz GLA că nu e altceva decât un A-Class mai înalt şi mai accesorizat. Oricum ar fi, un lucru e sigur: datele oficiale sunt reflectate în realitate, cel puţin în privinţa acceleraţiei de la zero până la 100 km/h. Dovada este videoclipul de mai jos.

Oficial, un GLA 220 CDI (diesel de 2,0 litri cu 170 CP şi 350 Nm) cu cutie automată 7G-DCT şi tracţune integrală 4Matic face sprintul 0-100 km/h în 8,3 secunde. Neoficial, însă, se pare că se descurcă un pic mai bine.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.