VIDEO: Sprint 0-200 km/h cu Mercedes-Benz CLS 350 BlueTEC facelift

Limuzina cu aspect de coupe Mercedes-Benz CLS-Class a primit de curând un facelift care i-a adus, printre altele, faruri cu LED şi motorizări revizuite. Evident, cineva a vrut să vadă cât de rapid e, aşa că a filmat un sprint 0-200 km/h cu varianta diesel 350 BlueTEC.

VIDEO: Sprint 0-200 km/h cu Mercedes-Benz CLS 350 BlueTEC facelift VIDEO: Sprint 0-200 km/h cu Mercedes-Benz CLS 350 BlueTEC facelift

Mercedes-Benz CLS-Class, maşina care a inventat, practic, segmentul „coupe-urilor cu patru uşi” în urmă cu zece ani, a primit de curânt un facelift pentru cea de-a doua generaţie. Printre nouăţi se numără faruri Full LED şi deja vestita pseudotabletă folosită pentru sistemul de infotainment, precum şi o gamă revizuită de motorizări. 

Cea mai puternică variantă diesel - CLS 350 BlueTEC - a fost pusă deja la încercare într-un sprint 0-200 km/h pe care îl poţi vedea mai jos. Potrivit datelor oficiale, motorul V6 de 3,0 litri dezvoltă 258 CP şi 620 Nm, iar sprintul de la zero până la 100 km/h are nevoie de 6,5 secunde.

Nouă ni se pare că s-a descurcat exemplar, având nevoie de mai puţin de şapte secunde pentru a atinge 100 km/h şi în jur de 30 de secunde pentru a ajunge la 200 km/h. Tu ce crezi?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.