VIDEO: Sprint 0-200 km/h cu Seat Leon Cupra şi Opel Astra OPC. Care e mai rapidă?

Cineva s-a gândit să vadă care hot hatch e mai rapid în sprintul de la zero până la 200 km/h. Modelele alese: Seat Leon Cupra 280 şi Opel Astra OPC.

VIDEO: Sprint 0-200 km/h cu Seat Leon Cupra şi Opel Astra OPC. Care e mai rapidă? VIDEO: Sprint 0-200 km/h cu Seat Leon Cupra şi Opel Astra OPC. Care e mai rapidă?

Cei de la Motorsport Magazine au filmat o bătălie a sprintului de la zero până la 200 km/h, iar modelele alese au fost noul Seat Leon Cupra 280 şi mai puţin noul Opel Astra OPC. Ambele maşini au motoare de 2,0 litri, ambele produc 280 CP, ambele au tracţiune faţă. Dar diferenţele se cam termină aici, fiindcă spaniolul e mai uşor cu peste 100 de kilograme decât neamţul, dar, în acelaşi timp, OPC-ul are 50 Nm în plus faţă de Leon Cupra.

Să vedem, aşadar, care e mai rapid până la 200 km/h. VIDEO:

În cazul în care nu ai observat, îţi spunem noi: Leonul a fost mai sprinten.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.