VIDEO: Sunt limitele de viteză prea mici? Acest clip încearcă să răspundă la întrebare

Limitele de viteză ar trebui să fie impuse astfel încât să împace siguranţa cu răbdarea şoferilor. Dar oare sunt ele prea mici în unele cazuri doar pentru că poliţia vrea să taie amenzi încontinuu, şi nu pentru siguranţa circulaţiei? Clipul video de mai jos încearcă să răspundă la această întrebare.

VIDEO: Sunt limitele de viteză prea mici? Acest clip încearcă să răspundă la întrebare VIDEO: Sunt limitele de viteză prea mici? Acest clip încearcă să răspundă la întrebare

Siguranţa rutieră nu este o glumă, iar limitele de viteză sunt acolo pentru a-i proteja pe cei care merg cu maşinile pe şosea, dar şi pe pietoni. Dar sunt oare limitele de viteză prea mici în unele cazuri doar pentru că poliţia vrea să folosească radarele şi să dea amenzi, în loc să aibă grijă de siguranţa circulaţiei?

Videoclipul de mai jos, care a fost creat de un canadian, încearcă să răspundă la această întrebare.

Voi ce părere aveţi despre limitele de viteză? Ar trebui crescute sau nu?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.