VIDEO: Supermodelul Lara Stone în reclama la noul Mercedes-Benz SL

Cea mai nouă reclamă la Mercedes-Benz SL ne poartă într-o lume magică alături de supermodelul Lara Stone.

Noua reclamă la Mercedes-Benz SL ne duce cu gândul la filmul muzical-fantastic "Vrăjitorul din Oz", mai exact la momentul în care personajul principal, Dorothy (jucat aici de modelul olandez Lara Stone), este luat de o tornadă şi dus pe tărâmul magic.

Regizorul american Alex Prager afirmă că a vrut să dea impresia că "Lara se duce într-un loc interesant, pornind într-o misiune secretă ascunsă în acele valize". Ca locaţie de filmare, aceasta a ales deşertul din apropierea oraşului Los Angeles.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.