VIDEO Surpriza de care a avut parte o şoferiţă din România care a parcat pe locul altcuiva

Iată una dintre cele mai non-violente modalităţi de a-ţi ”recucerii” locul de parcare.

VIDEO Surpriza de care a avut parte o şoferiţă din România care a parcat pe locul altcuiva VIDEO Surpriza de care a avut parte o şoferiţă din România care a parcat pe locul altcuiva

Pentru că a parcat neregulamentar, o şoferiţă din Bucureşti şi-a găsit maşina acoperită cu sute de post-it-uri Astfel, vecinii cărora le ocupase spaţiul de parcare, i-au transmis prin intermediul post-it-urilor tot felul de mesaje. Nu ştim dacă şoferiţa a tras vreo învăţătură din asta, dar sigur i-a luat ceva timp să dezlipească hârtiuţele autocolante.

Deşi aceasta metodă de a-i atenţiona pe cei care parchează neregulamentar este poate una dintre cele inofensive, trebuie să ştiţi că pot fi sancţionaţi nu numai şoferii care parchează ilegal, ci şi cei care le deteriorează maşinile.

Lipsa locurilor de parcare este una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă şoferii care locuiesc la bloc. Uneori, în intervalul orar în care bucureştenii se întorc de la serviciu, străzile devin adevărate ”câmpuri de luptă” pentru găsirea unui loc de parcare, iar nu de puţine ori aceste încercări se termină cu violenţe. 

Un incident asemănător s-a mai întamplat în Brazilia. Acolo însă a fost acoperită întreaga maşină, iar şoferul a fost vizibil nemulţumit de ”pedeapsa” pe care a primit-o, deşi parcase pe locul persoanelor cu dizabilităţi.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.