VIDEO: Sute de maşini parcate pe pasaj, de frica inundaţiilor!

Thailandezii au blocat zeci de kilometri din autostrăzile suspendate, cu propriile maşini, de frica celor mai grave inundaţii din istoria recentă a ţării.

Ultimele trei luni au fost devastatoare pentru Thailanda. Ţara s-a confruntat cu cele mai grave inundaţii din ultimii 50 ani, care au omorât, până acum, un număr de 300 de oameni şi i-au determinat pe alţi 3 milioane să-şi părăsească locuinţele.

Capitala Bangkok este următoarea pe lista teritoriilor ce urmează a fi inundate, dar populaţia pare să-şi fi luat măsurile ideale de protecţie, cel puţin pentru automobile. În lipsa locurilor de parcare ferite de torenţi, oamenii au blocat autostrăzile suspendate din oraş cu propriile automobile.

Chiar dacă guvernul a asigurat un număr de 70.000 de locuri de parcare sigure şi îi ameninţă pe cei care pun în pericol circulaţia de pe pasaje cu o amendă de 17 dolari, realitatea este destul de crudă pentru thailandezi. Nu mai puţin de 4,6 milioane de maşini trebuie salvate de inundaţii, iar asta cât mai repede.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.