VIDEO: Tancul teleghidat care tractează un Land Cruiser

O Toyota Land Cruiser de 2 tone se lasa trasă de un tanc electric, teleghidat. Crezi că este posibil?

Din când în când mai soseşte din Rusia câte vreo veste despre cum şoferii încearcă să alunge plictiseala de la volan. De data aceasta, nu avem de-a face cu vreun accident cu supercaruri şi nici măcar cu vreo întâmplare spectaculoasă, petrecută pe autostradă.

Fanii maşinilor teleghidate vor aprecia filmumeţul de mai jos. Un tanc electric reuşeşte să tracteze o Toyota Land Cruiser Prado, model a cărui fabricaţie a început în anul 1996. Off-roaderul de peste 2 tone este tras cu o uşurinţă suprinzătoare, iar tancul pare să nu depună un efort prea mare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.