Video: Teaser nou pentru BMW X6 M50d

Primul BMW M cu motor diesel se pregăteşte de lansare, cu cel de-al doilea teaser oficial, ce vine să confirme intenţia bavarezilor de a face o mare schimbare în gamă.

Moda teaserelor oficiale se află în plin apogeu, printre producătorii auto, iar BMW nu face excepţie. După ce, chiar la începutul săptămânii trecute, ne-au arătat primele imagini cu primul M diesel, bavarezii revin cu un nou teaser.

Nici de data aceasta nu aflăm numele exact al maşinii, iar farurile, barade protecţie frontală şi evacuările rămân blurate, deci este cât se poate de clar faptul că BMW-ul X6 M pe motorină va veni pe piaţă şi cu un facelift. Dar mai bine să urmărim filmuleţul de mai jos.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.