VIDEO: teaser nou pentru Need For Speed - The Run

Gamerii din întreaga lume aşteaptă cu nerăbdare cel mai nou joc din seria NFS. EA Games prezintă un nou teaser, cu Pagani Huayra şi McLaren MP4-12 în prim-plan.

Toamna aceasta, seria Need For Speed, probabil cel mai popular joc video cu maşini, se va întregi cu cea mai nouă evoluţie a sa. The Run este programat să apară pe data de 15 noiembrie în America, pentru ca trei zile mai târziu să debarce şi în Europa.

Cel mai nou teaser prezentat de EA Games ne dezvăluie o parte din armele de care se va folosi jocul pentru a cuceri inimile fanilor, încă o dată. Un Pagani Huayra, duelându-se cu un McLaren MP4-12C, sub atenta supraveghere a unui Ford Interceptor.

Cam aceasta este atmosfera promisă de noul NFS - The Run, iar decorul în care se petrece acţiunea este "autostrada de un milion de dolari Route 550", ce reproduce drumul dintre Colorado şi New Mexico. Cei care simt deja mâncărimi în palmă, sunt rugaţi să aibă un pic de rabdare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.