VIDEO: Teaser nou pentru Nissan Pathfinder Concept

Autor: Gabriel Grosoiu 04 ian. 2012 Știri auto
VIDEO: Teaser nou pentru Nissan Pathfinder Concept

După trei generaţii în care şi-a câştigat un renume foarte bun în gama Nissan, fără niciun complex de inferioritate faţă de „zeul” Patrol, Pathfinder se pregăteşte pentru un nou stadiu de evoluţie. Conceptul care va prefaţa cea mai nouă generaţie a maşinii va fi prezentat oficial la Salonul Auto Detroit 2012, însă, până atunci, japonezii ne prezintă primul teaser video al lui Pathfinder.

Imaginile prezentate sunt destul de explicite, cele mai importante detalii fiind destul de vizibile. Astfel, după teaser-ul foto din 2011, care ne arăta profilul conceptului Pathfinder, putem vedea acum partea frontală a maşinii, unde farurile au câştigat în dimensiuni, iar liniile par să mai fi pierdut din unghiurile drepte.

Partea din spate este neaşteptat de stilată, cu inserţii cromate la nivelul barei de protecţie şi a uşii portbagajului, iar stopurile au un design relativ sofisticat. Nu ştim câte dintre detaliile conceptului vor ajunge în serie, dar este cât se poate de clar faptul că show car-ul Pathfinder va fi un preview destul de fidel al variantei de serie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide