VIDEO: Teaser oficial pentru BMW Seria 1 M Performance

Bavarezii “ameninţă” cu pachetul M Performance Parts pentru Seria 1, menit să amplifice dinamismul şi prestanţa compactei.

După ce au implementat pachetul M Performance pentru X6, cei de la BMW fac pasul următor, prezentându-ne aceleaşi dotări exclusive, dedicate de data acesta lui Seria 1. Nu putem afla foarte multe, însă, deoarece filmuleţul oficial este doar un teaser, al cărui rol este cel binecunoscut: acela de a face aşteptarea fanilor mărcii mai grea, iar dorinţa de a avea maşina, mai mare.

Pe parcursul celor aproape 30 de secunde, putem vedea un BMW Seria 1 condus pe circuit, iar prezenţa pachetului M Perfromnace este evidentă, datorită kit-ului sport al carosierei, jantelor speciale şi a dungilor longitudinale, tipice liniei M Performance.

Maşina promite să ofere performanţă superioară şi sportivitate fără compromis. Cu excepţia părţii estetice, destul de uşor de observat, în ciuda blur-ului din video, BMW-ul Seria 1 va oferi modificări de substanţă la nivelul suspensiei şi al sistemului de frânare, precum şi noutăţi pentru habitaclu. Rămâne de văzut cum se va materializa modelul de performanţă promis de bavarezi şi care va fi numele său oficial.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.